Tag Archives: mozy madness

Mozy Madness 2013!

It’s the most wonderful time of the year – the NCAA Men’s Basketball tournament begins today. Over the next three weeks, millions of people will watch as carefully selected brackets are turned into meaningless scratch paper by amazing upsets and tournament drama.

Business productivity will suffer (to the tune of either $4 billion or $192 million nationwide, depending on who you believe) and millions of cubicle dwellers and desk jockeys will spend their time watching, instead of working.

While your bracket might be worthless after the first weekend, and your 14th seeded alma mater might not make it past game one, Mozy is giving you a chance to still be a winner during this tournament.

Every weekday during the NCAA tournament (beginning Thursday, March 21, running through Monday, April 8), we’ll tweet out an NCAA tournament trivia question with the hashtag #MozyMadness. If you know the answer, reply and include the #MozyMadness hashtag. Follow @Mozy on Twitter to make sure you see the questions.

You can also find the questions updated on this blog post. You can also enter by commenting on this post with your answer.

Each tweet/comment with the correct answer will be entered into a drawing to win a Mozy Madness prize, complete with an office basketball hoop and matching ball, a commemorative faux leather Mozy basketball, and two headbands for your epic games of cubicle 1-on-1:

Mozy Madness Basketball Prize

Each basketball hoop winner will be entered into a grand prize drawing for a pair of custom Nike Zoom KD V iD basketball shoes (in Mozy colors, of course), along with a 94Fifty Bluetooth basketball and a free year of MozyHome.

Nike Zoom KD V iD - Mozy colors

We’ll be posting the questions here on the blog as well, so if you’re not on Twitter, bookmark this post and come back daily for a chance to leave a comment and win. Everyone who answers correctly (whether on Twitter or by commenting on this post) will be considered eligible to win. We’ll update each question with an answer and winner after one has been chosen. Best of luck, this could be your one shining moment!

Contest rules and info: No purchase necessary. Limited to US residents only. Nike is not a sponsor of this promotion and does not endorse it. Shoe sizes available in men’s 7-18, women’s 5.5-15.5, and kids 4Y-6Y. Shoe design may be different from appearance in picture.  94Fifty Basketball is a Kickstarter project. If it is not fully funded and/or the product is not available, Mozy reserves the right to offer a different prize of similar value. Mozy reserves the right to alter, change, or discontinue this promotion and its associated prizes at any time. Participation in this promotion signifies understanding of and agreement with the above rules and guidelines. Mozy employees and contractors and their families are not eligible for this promotion. Previous winners are not eligible to win again. 

Trivia Questions – comment below with your answer to enter to win!

1 (Thursday, March 21): What are the odds of filling out a perfect bracket?

Answer: 1 in 9,223,372,036,854,775,808 (9.2 quintillion). Winner: @Steel_By_Design

2 (Friday, March 22): How many teams were in the inaugural NCAA tournament in 1939?

Answer: 8 teams Winner: @EricBfromCLE

3 (Monday, March 25): Number 1 seeds have won how many of the last 14 NCAA tournament championships?

Answer: 10 teams Winner: @GeekDad248

4 (Tuesday, March 26): What university hosted the first NCAA men’s basketball tournament?

Answer: Northwestern University Winner: @curtislu

5 (Wednesday, March 27): Who is the only coach to have won an NCAA and NBA championship?

Answer: Larry Brown Winner@KrisJano99

6 (Thursday, March 28): Who holds the record for most points scored in a single tournament game (61)?

Answer: Austin Carr, 1970 Winner: @StaceyLClark23 

7 (Friday, March 29): Which team won both the NIT tournament and the NCAA tournament in the same year?

Answer: The City College of New York Winner: @JohnSpielmann

8 (Monday, April 1): What team has the longest streak of consecutive NCAA appearances?

Answer: North Carolina, 27 (1971 – 2001) Winner: @jteek2000

9 (Tuesday, April 2): What four teams have at least 40 appearances in the NCAA tournament?

Answer: North Carolina, Kansas, UCLA, Kentucky Winner: @sperls13

10 (Wednesday, April 3): Which coach has the most NCAA tournament wins?

Answer: Mike Krzyzewski, 79 wins Winner: @leah_bh

11 (Thursday, April 4): How many different coaches have won national championships with the University of Kentucky?

Answer: 5 (Adolph Rupp, Joe B. Hall, Rick Pitino, Tubby Smith, John Calipari) Winner: @ukfan4life66

12 (Friday, April 5): What school has the most appearances in NCAA national championship title game?

Answer: UCLA, 12 appearances Winner: @DeejDrake

13 (Monday, April 8): How many combined championship game appearances do Louisville and Michigan have?